Äiti&Tytär

Runoilija Raunio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004
Viimeksi paikalla: 9.11.2021 15:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikenlaista purkamista.. jospa sekaan mahtuisi myös jotain lukukelpoista
 

Sylissäsi armottomassa

Tukahduttavat tekosi

Kylmillä käsilläsi
Minusta pidät kiinni

Kyyneleilläsi syyllistät

Jos irrotan otteesi romahdatko?
Jos lähden tuonne jonnekin yöhön tummaan

Pirusta olet sinä tullut
Rakas Äitini

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkaa elämää runossasi

 

Käyttäjän kaikki runot