Tää on kulissia,
teatteria, niin kuin elämä yleensä.
Mä en vaan aina jaksa,
enkä velkojani maksa.
Koska mitään velkaa ole en,
elämä on helvetti ilmainen.
Selite:
Nää sanat vaan tuli tuolta jostain.. hmm.. :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo. ^___^
Yksi asia vain tuossa vaivasi, nimittäin tuo puhekielen käyttö. Kirjakielellä voisi näyttää siisitmmältä.
Muuten kyllä hyvin kirjoitettu, pidin.
Woo tää on jotain aivan uskomatonta!
Upeaa........wautsi
Totta, niinhän se on valitettavasti. Hienosti ilmaistu :)