Saanko särkyä?

Runoilija HeavenHelpMe

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kasvoista voi löytää
Pieniä merkkejä jostakin
En osaa niitä lukea
Ja siksi tärisenkin

Kehosta voi etsiä
Pehmeämpiä kulmia
Tunnustella tietään kotiin
Ja voimaa vastustaa tuulia

Äänestä voi lukea
Kaikkia niitä tunteita
Joihin voisin hukkua
Ja jotka saavat ajattelemaan kauneutta

Toivon saavani vastauksia
Varovista otteista
Kuin olisin jotakin särkyvää
Etkä voi päästää minua menemään

Olisinpa jotakin särkyvää
Ettet voisi koskaa päästää minua menemään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea
todella upea runo

niin valtavan voimakkaita tunteita tässä

 

Käyttäjän kaikki runot