Menninkäinen

Runoilija HeavenHelpMe

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menninkäinen ottaa kantaa varovasti,
Kun nostatan myrskyä uhmakaasti
Savu sisään – Keuhkot ulos
Kipu on ehkä toivomani tulos
Kannan katseeni ulos itsestäni
Haluan sinut pois mielestäni
Riivin puusta oksiston
Olen niin helvetin saamaton
Sanon hiljaa: “Menninkäinen,
Enkö voisi olla edes vähän vähemmän vajavainen”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin kiivaudesta ja lopusta.

 

Käyttäjän kaikki runot