Ikävä

Runoilija HeavenHelpMe

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko jo heikko olo?
Tekeekö jo tarpeeksi kipeää?
Haluatko kirkua rakkautta
Tai etsiä tuhoa

Minulla on ikävä
Tule jo takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau
tykästyin tähän

voimakkaita sanoja
ei mitään ylimääräistä

 

Käyttäjän kaikki runot