Seksisuhteissa on vain yksi sääntö: älä ihastu

Runoilija Elwing

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.6.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paine keholla
nyt painettuna paperilla
oman tuskani olen päättänyt.
 

Nosta minut
pienenä keränä
peittosi päälle

hukuta minun ihoni
sinun sormiesi satiiniin.

Hyväile haluani
innokkailla suudelmilla.
Haluan maistaa huuliltasi
kiintymyksesi minuun.

Esileikkejä
vartaloni kaarilla.
Hengitykseni pakenee valtaasi.

Harmi, ettet halua kesyttää seireeniä.
Sillä voisin antaa sinulle
vielä niin paljon enemmän.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot