Haluan sinun sänkyysi tänä yönä

Runoilija Elwing

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.6.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paine keholla
nyt painettuna paperilla
oman tuskani olen päättänyt.
 

Kaipaan
hienoista sähköä kaularangalla,
satiinin juoksentelua paljaalla iholla.

En halua nähdä silmiäsi.
En halua kuulla ääntäsi.
Enkä tahdo tietää
kuka olet.

Mutta tässä sinulle viaton ehdotus

Vain minua kämmenesi alla,
iskostuneena ihoasi vasten?
Tahtoisin kovasti tuntea itseni teljetyksi
sinun sisääsi.

Joten anna minulle pikkusormesi,
hetki hekumastasi,
pieninkin merkki mielenkiinnosta

ja lupaan saada sinua
sinut
itsenikin

takaisin elämään.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä. Paljon omaa ajatteluani, puhutteleva kaiken kaikkiaan.

tämä teksti puhuttelee hienosti. se käy lukijan kanssa hiljaista vuoropuhelua ja antaa paljon tilaa omille ajatuksille, hienoa.

tämä teksti puhuttelee hienosti. se käy lukijan kanssa hiljaista vuoropuhelua ja antaa paljon tilaa omille ajatuksille, hienoa.

Pidän tästä. Paljon omaa ajatteluani, puhutteleva kaiken kaikkiaan.

 

Käyttäjän kaikki runot