Piilossa jossain

Runoilija ***enkuli***

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 24.11.2016 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.9.1990

Kiitän ja kummarran teitä jotka jaksatte lukea runojani :) Kiitos ISo kaikille arvotelijoille ja lukijoille! :)
 


katsot minua silmiin

näät kuinka
sisälläni on se pieni tyttö,
jonka sisällä on paljon rakkautta,
paljon annettavaa

se pieni tyttö,
joka osaa tuntea,
osaa rakastaa muita,
kun astut kauemmaksi
ja suljen silmäni

näät naisen joka välittää,
mutta ei osaa tuntea
ei muista kuinka rakastua,
ei muista kuinka tuntea vihaa

Avaan silmäni ja näät kuinka kuitenkin yritän parhaani ja tiedät, että löydän vielä itseni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot