.......

Runoilija ***enkuli***

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 24.11.2016 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.9.1990

Kiitän ja kummarran teitä jotka jaksatte lukea runojani :) Kiitos ISo kaikille arvotelijoille ja lukijoille! :)
 

unessa kuljen
eilistä muistelen
sinut siellä nään
ymmärrän nyt
enemmän kuin ennen

arvostan ja kaipaan
niitä hetkiä kanssasi
tahdoin olla lähelläsi

mutta

en löytänyt itseäni
savu verhon takaa
en olut arvoisesi
joten annoin sinun mennä

pidit kiinni
mutta vaadin liikaa
tahdoin että olet onnellinen
ja
unohdin itseni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on tarina, joka on niin todenmakuinen kuin olla ja voi. Hieno runo. Koskettaa.

Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot