Suutele mua

Runoilija Cancela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2004
Viimeksi paikalla: 31.3.2020 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun Jenny on palannut ajassa miljardeja vuosia taaksepäin hän pohtii: "Olenko minä maailman alussa? Ihan varmasti. Sillä kaikki on täällä ihan päinvastoin. Kukaan ei riitele ja huuda minun pääni päällä. Jenny ei ole pieni ja mitätön. Jenny on iso ja vapaa."
 

Makaan vieressäsi
ja katson vihan täyttämiä kasvojasi

Hiljaa sinä vetäydyt pois minusta
ja tiedän, että mahdollisuuteni rakastaa
jäi tyhjälle tanssilattialle

Nämä väärät signaalit sekoittavat pääni.
Enkä voi koskaan antaa anteeksi itselleni sitä
että se olet sinä
joka saa minut tuntemaan näin.

Kohta olet jo poissa
emmekä enää tapaa
etkä koskaan saa tietää -

Olisitko antanut minun suudella sinua siinä pienessä baarissa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa

pidin todella paljon

Surullisen kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot