Isä

Runoilija d-a-l-i-a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Nähdä maailma hiekanjyväsessä ja villikukkasessa taivas, Sulkea käteen äärettömyys ja hetkiseen iäisyys" minusta maailman kaunein lause
 

Isä, tahtoisin oppia,
Siivillä lentämään
ja näyttää kuinka hienosti saan nuket elämään.

Isä, toivoisitko että olisit ollut näkemässä,
miten pieni tyttösi ajaa ensimmäisellä pyörällä.

Isä, tahtoisitko palata takaisin,
ja nähdä kuinka piirrän pieniä hiiriä,
niitä jotka muistuttavat meidän perhettä.
Sitä jonka näen silmillä jotka ovat täynnä kyyneleitä.

Voi isä, toivoisin että saisin sen ajan takaisin,
iltasatua lukisit ja sitten nukahtaisin.

Isä, voisitko tulla ja puhaltaa,
lapsesi sydämeen sattuu ja hän itkee taas.
Voisitko isä sydämesi avata ja kuunnella
on lapsesi jo nainen mutta tarvitsee vielä sinua.

Selite: 
ei se aina mene niin....
Kategoria: 
 

Kommentit

niin koskettava ja täynnä kaipausta. samastuin

Liikuttava, kaunis, tärkeä runo!

tämä on uskomattoman kaunis ja koskettava. vau. herkkä, upea.
kertakaikkiaan itkettävän ihana.

Jotain mielettömän ihanaa ja kaunista. Ei sanoja kuvaamaan sitä miten kaunis tämä runo onkaan. Kyyneleet silmissä luen tätä jo vaikka kuinka monennetta kertaa.

niin koskettava ja täynnä kaipausta. samastuin

Liikuttava, kaunis, tärkeä runo!

tämä on uskomattoman kaunis ja koskettava. vau. herkkä, upea.
kertakaikkiaan itkettävän ihana.

Jotain mielettömän ihanaa ja kaunista. Ei sanoja kuvaamaan sitä miten kaunis tämä runo onkaan. Kyyneleet silmissä luen tätä jo vaikka kuinka monennetta kertaa.

 

Käyttäjän kaikki runot