Vapaa maa!

Runoilija d-a-l-i-a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Nähdä maailma hiekanjyväsessä ja villikukkasessa taivas, Sulkea käteen äärettömyys ja hetkiseen iäisyys" minusta maailman kaunein lause
 

akaasian varjossa voin kuivata kyyneleeni.
Puu suojaa eikä kukaan nää.
Elämän virta voi joskus liian kovaksi käydä.
Pahat sanat saastuttaa sydämen.

Toisena päivänä rakastetaan ja toisena taas toinen toistamme inhotaan.
Ei välitätä vaikka toista satutetaan
ja sanotaan että tämä on vapaa maa.

Selite: 
Tällänen...ehkpä vähän paska..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot