Tytön silmät mustia tähtiä täynnä.

Runoilija neko

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 3.6.2023 13:44

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saunan takana, järven kupeessa
kuoli viime yönä kauniita ajatuksia.

Silmät loistaen
kalpeilla kasvoillaan.
Kauniit sanat
enkelien lailla liitäneet pois.

Kuunteliko kukaan
kun sanottiin
että suru tappaa?

Kuuliko kukaan pienet kuiskaukset
punaisen tuvan pihamaalta
perunamaan nurkalta?
Mummon akkunalta, pelargonian alta?

Saunan takana, järven kupeessa
kuoli viime yönä kauniita ajatuksia.

 

Sieluni silmin
katson sinua
tanssiasi
kuinka humallut

Kuinka silmiäsi koskee
kuinka ymmärryksesi
katoaa mustenevaan yöhön
ja punaviinipulloon

Ja kun kadut aamulla
joka elettäsi
joka ainoaa
sanomaasi kuiskausta
Kuinka
ruumiisi muistaa
jokaisen
ylimääräisen kosketuksen.

Ja niin sinä toivoit
silloin yötaivaan tummetessa
ettei olis tuommoista
ilonpilaajaa vahtimassa

jokaista elettäsi
joka ainoaa
sanomaasi kuiskausta.

Tytön silmät mustia tähtiä täynnä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

surumielinen ja kaunis.
en oikein muuta osaa sanoa kuin että pidän tästä.

Vau mikä runo!
 

Käyttäjän kaikki runot