Hyljätty

Runoilija KaihoMieli

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen vähän mitä milloinkin mieleen juolahtaa, joskus ihan jotain arkipäiväistä ja joskus ehkä jotian syvällisempää, joskus jotain sellaista missä ei ole päätä eikä häntää. Kiitos niille jotka jaksavat jäädä runojani lukemaan, ja olisin erittäin iloinen jos niitä vieläpä kommentoitaisiin :)
 

Muistot niin kipeänä kirpakkana
jätä ei rauhaan.
Toivot että koittaisi vielä se päivä
kun menisi pois.
Tuo unien ja päivien taakka,
raskas niin kantaa.

Kyynel vain paksuutta kasvattaa,
kristallin kirkkaan totuuden paljastaa,
oman kuvajaisess heijastaa.

Olet niin yksin niin yksin
vain muistojen keskellä.
Saarroksissa sidoksissa
sokeana eksyksissä.

Rukouksen lähetät,
mutta Jumala ei ole tavoiteltavissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot