Nimetön

Runoilija sisäolento

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaan ei se aina onnista
nousta korkealle ilman rohkeutta
jalkojen ontuessa

Ihan turhaan toivot ansaitsematonta nousukautta

Uskalla toimia,
toistele ääneen, miten äiti neuvoi

Raukat unohdetaan nopeasti
Opi näkemään oikein,
unelmasi toteutuvat ilman lisäehtoja

Lopulta elät

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot