Kesän parodia

Runoilija Daicy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoikaa ihmeessä runoja, laitan sitten kommenttia takaisinpäin tietenkin :)
Jos elämä, on kuin näytelmä.

Maailma, on sen lavasteet.

Sinä, olet sen päähenkilö.

Kuolema, on sen esiriippu.

...ja aplodit tulevat jos olet onnistunut.
 

Jo joutui armas aika...

Aurinko kuumottaa, ihoa hiertää,
lammen kautta täytyy kiertää.
Jäävesi yltää polviin asti,
itikat imee ahnaasti.
Metsässä kyykäärmeitä,
pakoilen niitä mättäillä,
ja niitä tuhansia purevia,
pienen pieniä murkkuja.
Sisälle pyrkii suristen,
Kaveri keltaraitainen.

Saa silmät nenän vuotamaan,
ei mikään auta allergiaan.
Syödään vaan grillimakkaraa,
miten kesäkilot kuriin saa?
Kesän sade kastelee,
ei aina hellästi kohtele.
Liejuksi muuttuvat festarit,
hupiin laitoin viimeiset tienestit.

... ja suvi suloinen.

Selite: 
Lupaan että tänä kesänä en valita. Paitsi hyttysistä, niitä vihaan ihan oikeasti.
Kategoria: 
 

Kommentit

todella ihana kuvaus kesästä ja pitääkin kaikki paikkaansa! :--)
ps kiitos myös paljon kommentistasi!:--)

Voi tätä kesän lämpöä ja itikoiden määrää. Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Daicy Kitkerä soppa 31.7.2011 3 Runo
Daicy Makeaa 10.6.2011 0 Runo
Daicy Kesän parodia 9.6.2011 2 Runo
Daicy Kello käy 2.11.2007 4 Runo
Daicy Nimetön 2.11.2007 5 Runo
Daicy Nimetön 30.10.2007 1 Runo
Daicy Nimetön 30.10.2007 2 Runo
Daicy Nimetön 2.9.2007 3 Runo
Daicy Ihme masiina! 20.7.2007 2 Runo
Daicy Mitättömyyksiä 30.5.2007 3 Runo