HERÄTTÄVÄT

Runoilija Bodhi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Punaiset silmät
katsovat takaisin peilistä
Katkenneet verisuonet
niiden pinnalla
piirtävät rakkautemme kartan

Paksut ajatukset
rutisevat mieleni mankelissa
Eivät lävitse pääse ehjinä
kun törmäävät toisiinsa

Pesen hampaani
valkaisevalla tahnalla
Irvistän peilille
ja
keltaiset ovat edelleen

Sinä nukut vielä
sikeästi lämpien lakanoiden alla
kun syylliset aamut
herättävät minut varhain
Katsomaan itseäni peilistä

Ihailemaan ihmisen irvikuvaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Bodhi MENTYÄSI 27.4.2005 19 Runo
Bodhi SUUNNITELMANA PERHE 27.4.2005 1 Runo
Bodhi PYÖRÄLLÄ 27.4.2005 2 Runo
Bodhi HERÄTTÄVÄT 27.4.2005 0 Runo
Bodhi SORMIKAS 27.4.2005 3 Runo
Bodhi IRTI 27.4.2005 5 Runo
Bodhi MYRKKYÄ 28.2.2005 4 Runo
Bodhi LAUTTA 25.2.2005 1 Runo
Bodhi INTERRAIL 25.2.2005 0 Runo
Bodhi SOVINTO 25.2.2005 2 Runo