SUUNNITELMANA PERHE

Runoilija Bodhi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla heitit yrjöt pönttöön
Minä kuljin jorma kädessä kuselle
Vedettiin vielä hiukan unta palloon
Herättiin ja paahtoleivät pompsahti

Sanoit että aamupahoinvointia
Minä että niinpä
Yhdessä naurettiin
ja oltiin sitten hiljaa
kun ei enää naurattanut

Kysyit että mitä jos
Minä että en tiedä
Taas naurettiin
ja oltiin hiljaa

Sanoit että se on mahdollista
Minä että niinpä
Mitäs sitten tehtäis
kysyit
Minä että en tiedä

Sitten taas naurettiin
ja oltiin hiljaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Bodhi MENTYÄSI 27.4.2005 19 Runo
Bodhi SUUNNITELMANA PERHE 27.4.2005 1 Runo
Bodhi PYÖRÄLLÄ 27.4.2005 2 Runo
Bodhi HERÄTTÄVÄT 27.4.2005 0 Runo
Bodhi SORMIKAS 27.4.2005 3 Runo
Bodhi IRTI 27.4.2005 5 Runo
Bodhi MYRKKYÄ 28.2.2005 4 Runo
Bodhi LAUTTA 25.2.2005 1 Runo
Bodhi INTERRAIL 25.2.2005 0 Runo
Bodhi SOVINTO 25.2.2005 2 Runo