Tyttö

Runoilija jessi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Spontaanius on vallitsevin luonteenpiirteeni, mutta puheliaisuus ja iloisuus tulevat seuraavaksi. Tottakai osaan myös tilaisuuden tullessa ottaa rennosti, nukkuminen on myös yksi lempi puuhistani, vaikka yleensä olen kyllä menossa 'tukka putkella'. Tällänen 20v tyttönen Länsi-Suomesta.
 

Tyttö on haavoittuva. Tyttö itkee usein. Maailman pahuutta, sen kovuutta. Pahoja ihmisiä. Niiden kylmyyttä. Tytöllä on särkynyt sydän. Tyttö rakastaa, mutta ei saa vastarakkautta. Hän pilasi ensirakkausen tyhmän 'jutun' takia. Nyt hän katuu sitä mutta ei anna periksi. Tyttö tietää ja uskoo että jossakin on vielä joku joka välittää. Jaksaa rakastaa. Ehkei hän löydä häntä vielä tänään, eikä huomenna. Mutta joskus.
Tyttö on kokenut koulukiusaamista, haukkumista. Tyttö häpeää itseään koska on lihava. Hän yrittää laihduttaa, mutta ei onnistu. Mutta ehkä joskus, hän miettii. Ehkä joskus. Tytöllä ei ole kuin yksi ystävä, mutta hänenkin kanssa hän riitelee. Useammin kuin ennen. Onneksi tytöllä on perhe, isä ja äiti, joskin asuvat eri osoitteissa, sisko ja veli. Kissa ja gerbiilejä. Kaikesta tästä huolimatta tyttö elää unelmaansa. Pelaa jalkapalloa minkä ehtii.

Tyttö - se olen minä.

Selite: 
Oon kirjottanu tän 16.1.2003, ja nyt vasta pystyin julkasemaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jessi Tuhoa minut 10.6.2006 0 Runo
jessi Tunnetko sen? 10.6.2006 1 Runo
jessi Tule 4.3.2006 0 Runo
jessi ....... 4.3.2006 0 Runo
jessi Enkelini 4.3.2006 1 Runo
jessi Tyttö 22.1.2005 0 Runo
jessi Sattuu 22.1.2005 1 Runo
jessi juhannus 13.1.2005 0 Runo
jessi Itken 13.1.2005 0 Runo
jessi Nähtiin 19.12.2004 0 Runo