Epävarmuus

Runoilija 85a82bae048be97000be19ddb0ad90a8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2007
Viimeksi paikalla: 30.9.2019 8:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloisuudella, positiivisuudella, puolijauhoisuudella, naurulla, rakkauden sokaisemilla silmillä, pienin pienellä temperamenttisyydellä, sosiaalisuudella ja rutkan paljon hyvällä mielellä, niillä on tämä runoilijatyttö tehty. Unohtamatta kesken unien herätettyä aamuäreyttä, lievää laiskuutta ja paikallaanpysymättömyyttä.
 

Jos kirjoittaisit minusta runon.
Olisinko kaunis kuin kuulas pakkasaamu?
Tuoksuisinko kuin kesäisin maasta nouseva kaste?
Olisiko ääneni kuin kaukana humisevien oksien välke?
Liikkuisinko kuin pellonreunaa kulkeva kurki nälissään?
Tuntuisinko kosketuksena ihollasi vielä silloinkin kun en ole lähellä?
Janoaisitko minua uudelleen, mehuani?
Suutelisitko myös unessasi?

Vai pauhaisiko runossa myrsky, rumpujen loputon jatkumo,
kirosäkeinen bassorumpu, taukoamaton?
Metallisten kolinoiden ärsyttävyyden äärirajoille vievä sävel?
Suuttumusten ja inhottavuuden synonyymit kilpailisivat paikastaan?

Jos kuulisin runosi, olisinko yhä epävarma?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot