Nimetön

Runoilija 85a82bae048be97000be19ddb0ad90a8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2007
Viimeksi paikalla: 30.9.2019 8:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloisuudella, positiivisuudella, puolijauhoisuudella, naurulla, rakkauden sokaisemilla silmillä, pienin pienellä temperamenttisyydellä, sosiaalisuudella ja rutkan paljon hyvällä mielellä, niillä on tämä runoilijatyttö tehty. Unohtamatta kesken unien herätettyä aamuäreyttä, lievää laiskuutta ja paikallaanpysymättömyyttä.
 

Käyttäjän kaikki runot