1 / 2 = ?

Runoilija ssaarraa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008
Viimeksi paikalla: 26.3.2023 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä tehdä silloin, kun sydän on jaettu kahtia?
Miten kertoa, että välittää hänestä satuttamatta toista?

Miten sydän voi olla täynnä tunteita joita ei ymmärrä?
Pää täynnä ajatuksia, jotka eivät sinne edes mahdu?

~The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.~

Mitä jos asiat eivät menekkään aina niin kuin saduissa?
Mitä jos prinssi ei olekkaan oikea valinta, muttei myöskään talonpoika?

Jos oikea valinta onkin elää yksin.

Selite: 
I can't live in a world where you don't exist-- Niin paljon kysymyksiä ja niin vähän vastauksia.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot