Oletko koskaan ollut rakastunut?

Runoilija ssaarraa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008
Viimeksi paikalla: 26.3.2023 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tekee sinut niin haavoittuvaiseksi ja
pistää sinut kärsimään ja jättää yksin itkemään pimeään.

Annat palan itseäsi,
ei sitä kukaan pyytänyt.

Se ottaa sinut panttivangiksi, tunkeutuu syvälle sisimpääsi,
laittaa sydämesi tehosekoittimeen,
hyppii sen päällä
ja tarjoilee sen muille katkerille.

Pian tajuat että se tuhosi sinut täysin.
Minä vihaan rakkautta.

Selite: 
Katkeransuloista!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot