– pikkusisko

Runoilija lostandalone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aina mä sua
vaikket sä mua,
aina miettiä saan
minne kaikki tää johtaa,
pysynkö terveenä vai hulluksko tuun?
sitä tietää ei varmana voi?

vain uskoa, toivoa, niin mä teen
en muuhun pysty enää tukee,
kaikkeni annoin, muuta tarvitse en,
jos rakkautta vain saisin, sitä eniten tarvitsisin, antaa haluaisin,

aina luulin onnen kestävän
kunnes nyt sen ymmärrän,
ei mikään itsestään pysy paikallaan
kaikki kuihtuu aikanaan,
minä, sinä, me, ei enää
on vain viha,
jos sitäkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot