Nimetön

Runoilija lostandalone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

käpertyä sun kainaloosi tahtoisin
mutta tiedän sun sydämeni särkisin
olet maailmani mulle
sut unissani nään
haluaisin antaa sulle
huuleni nää

niin pitkään odottanut oon
että näkisin sut uudestaan
liian kauan harhaillut oon
unet susta ei jätä mua rauhaan

tunteet, tuska
otatko minut uudestaan?
kainaloon???

on aivan turhaa odottaa
tiedän en koskaan sua saa
kamalan paljon sua ajattelen
onko se totta että sulle kuulu en

eiliseen palata mä aio en
vaikka sinne jäi mun rakkautein

niin pitkään odottanut oon
että näkisin sut uudestaan
liian kauan harhaillut oon
unet susta ei jätä mua rauhaan

tunteet, tuska
otatko minut uudestaan?
kainaloon???

ikävöin, unohdan
teen mitä haluan
kuitenkin, elämäni
sinulle omistan
kadotan, palasen
tule takaisin en
tietää sain
rakkaimpain
sulle kuulu mä en

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot