Minä olen kaunis

Runoilija SeJohonSattuu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isäni minut kasvatti kuvittelemaan,että vain laiha voi kaunis olla.

Sanoi isä ettei kukaan tansseihin läskiä tanssittamaan tahdo tulla.

Minä häntä silloin uskoin. Sormet kurkkuun salaa laitoin ja kotona koskin vain maitoon.

Sitten kävi niin. Pääsin unelmiin.

Ihastui minuun unelmieni poika, vaikka olin tyttö pyöreänlainen.

Se oli isästä outoa. Ei enään voinut sanoa: " ei pojat tyttöä pyöreää halua."

Ei poika elämässäni kauaa ollut,mutta onneni siitä on alkanut.

Isäni vielä minua joskus haukkuu, jos en vanhaan mekkooni enään mahdu.

Mulla on ollut miestä monta.

Aika huoletonta.

Mut ei se mua haittaa, koska nyt elämä mulle maittaa.

Kun katson peiliin.

Ei siltä katso enään nauris.

Olen mielestäni juuri tälläisenään todella kaunis. (:

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot