Nimetön

Runoilija SeJohonSattuu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen sen minulle kerroit. Sen aisan joka satuttaa,mut saa järkiinsä naisen taas tulemaan.

Et näe minua tyttöystävänäsi.

Kohtelet minua kuin tuttujasi.

Sinä haluat olla vapaa.

Et halua ketään vierellesi.

Olen aina tiennyt, etten ole kovin vahva. Mutten olisi uskonut olevani myöskään näin heikko.

Annan sinun mennä.

En halua sinua kahlita.

Olisin vain halunnut tehdä sinusta onnellisen.
Kokematon ja nuori sydämeni ihastui poikaan,joka se koki sielunveljekseen.

Ehkä olen lapsellinen,mutta toivon että jonain päivänä kun huomaat etten kulje enään lähelläsi, kaipaat minua.

Tämä on toiveajattelua,joka tuskin koskaan tulee toteutumaan.

Vika ei ollut sinussa. Sinä vain kuuntelit sydämesi ääntä. Vika ei ollut minussa, minä vain tunsin sinua kohtaan liikaa.

Aika haavat parantaa,mutta ajan on vaikea antaa olla vaan.

Katsotaan mihin elämä kuljettaa, voi olla että minäkin saan vielä jonain päivänä jotain parempaa.

Hymyillään kun tavataan,vaikka se sydäntä puukottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot