Vihan perkeleitä

Runoilija 0127c3eb54f8dd3af2f0432926784af5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004
Viimeksi paikalla: 8.4.2019 14:21

Asuinpaikka: 8bf378df92c3958217938e1b0f116ece
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Jumalani, ota minut syliin ja kanna kotiin! Olen itse liian heikko jatkamaan...
 

Minä vihaan sinua
vihaan meidän muistoa
Vihaan koska sen pilasit
kun kaiken hukkaan heitit

Se miten kohtelit minua
miten et arvostanut meitä
viilsi todella syvältä
herätti vihan perkeleitä

Minä rakastin sinua
valhetta ja petosta
kulissinomaista rakkautta
jota katsella sain vuosia

Vihaan sitä ihmistä
sitä kaiken nähnyttä
ylimielistä hirviötä
joka joskus oli ystävä

Vihaan sitä rakkautta
surullisen valheellista
nyt jo onneksi kuollutta
joka esti näkemästä totuutta

Minä vihaan sinua
sinä satutit minua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot