Y.Y.A.

Runoilija crane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki oleellinen on jo täällä https://www.facebook.com/janette.maria
 

kaikki oli meillä;
ystävyys
jonka halusit laimentaa kaveruudeksi

yhteistoiminta
joka muuttui nihkeäksi
ja vain välttämättömäksi

keskinäinen avunanto
josta ei ole enää tietoakaan
koska

ystävään ei rakastuta
silloin yhteistoiminnan perusperiaate

idea, teesi

katoaa

ja tilalle tulee

yrmeys
ylimielisyys ja

anteeksiantamattomuus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot