Nimetön

Runoilija crane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki oleellinen on jo täällä https://www.facebook.com/janette.maria
 

enkeli pieni,
miksi olet niin kaunis?
miksi sokaisit minut
silloin kun pimeyttä eniten kaipasin?
miksi teit elämästäni uuden
silloin kun se oli rikkonaisin?

kuinka saatoit tehdä sen,
katso mitä teit,ystäväni.

olen sinuun rakastunut.
olen rakastunut enkeliini.

Selite: 
Engel
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot