Nimetön

Runoilija crane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki oleellinen on jo täällä https://www.facebook.com/janette.maria
 

Sinua vain odotan
mä yhä tänne saapuvan
mun olkapäähän nojaavan
ja siinä nukkuvan.
Sä olet siellä kaukana
mut ajatusten mukana
sä tulet vähän lähemmäksi
aina uudestaan.

Tuskin tätä tunnetta voi kukaan muu tietää
jos ei ole sua tavannut
tahdon sinut kaikkinesi, kanssasi elää
koska olen rakastunut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastuneen tunnelmia, ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot