Nimetön

Runoilija Pain Is Love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olisiko aika jättää kaikki taakse ja siirtyä tuntemattomaan?
 

Ja se iski, kuin samala kirkkaalta taivaalta suoraa lävitseni. Kaiken tämän jälkeen, ymmärsin etten rakasta sinua.

Se toinen, joka sydämeni saa pauhaamaan, perhoset vatsaani ja hymyn huulilleni. Se toinen, joka minut tekee onnelliseksi. Joka rakastaa minua sellaisena kuin olen ja hyväksyy virheeni, seisoen aidosti rinnallani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot