Nimetön

Runoilija Pain Is Love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olisiko aika jättää kaikki taakse ja siirtyä tuntemattomaan?
 

Sinä pieni, miten voitkaan tehdä minut näin onnelliseksi pelkällä olemassa olollasi.
Nyt tiedän mitä tarkoittaa, kun sanotaan että oman lapsensa vuoksi tekee ja antaa mitä tahansa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot