Nimetön

Runoilija Röllityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ystäviä, liikuntaa, kynttilöitä, halailua, tähtiä, musiikkia, rakkautta, Jumalaa, rauhaa ja kaikkea kivaa maan ja taivaan välillä - rakastan. Vihdoinkin onnellinen <3 "Sanat syntyvät siellä, missä hiljaisuus alkaa elää"
 

Meille elämä usein tarjoaa
niin monenlaista kiemuraa.
Se poluillemme monta mutkaa
taltallaan kovertaa.

Joskus mutkan, suoran päässä
ilon valo pilkahtaa.
Joskus taasen suuri suru
valon sammuttaa.

Selite: 
Mietin tällaisia, kun työssäni näen niin monenlaista... En osaa selittää..
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin tunteet hetkittäin vaihtelevat.

 

Käyttäjän kaikki runot