Käytännön metafysiikkaa

Runoilija Riepurukka

mies
Julkaistu:
72
Liittynyt: 30.10.2023
Viimeksi paikalla: 16.6.2024 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Kulje kaksi ruutua ja pysähdy.
Joskus näin voi mitata pelkän huoneen leveyden,
                               joskus kokonaisen arvoituksen.

             Miten jokin noin hienovarainen teko 
voikaan saada ajattelemaan kättä,
joka jäi ovenkahvaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio lopetus runollesi.
Arvoituksellinen tämäkin runosi, vaikkei levottomaksi teekään. Päinvastoin. Kiitos tästä. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot