Kun maailman muisti ohenee

Runoilija Riepurukka

mies
Julkaistu:
72
Liittynyt: 30.10.2023
Viimeksi paikalla: 16.6.2024 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Yön ja aamun korkki on auennut.
Sirpale mennyttä unta vihlaisee sielussa.
Mykät pisarat janoavat ensin jokia, sitten merta
kantaen mukanaan tyhjän lasin pelkoa.

Päivä tuntuu tavallista korkeammalta,
huomisen viesti raaemmalta.
Satulinnut liittyvät valtavirtaan 
napatakseen syntipukin
mutta horisontin musta palkki on ja pysyy paikallaan.

Olemassaolon taito riuhtaistaan irti.
Rukous päättyy summerin soittoon.
Herrat ja orjat katsovat epäuskoisina toisiaan
kun lyijynharmaa kukka alkaa viheltää rautasorkkia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa sanailua. Raadollisuus ja lohduttomuus hallitsevat runoa, mutta se on silti juuri sopivan mystinen ja jättää paljon lukijan tulkinnan varaan. Pidin paljon. 
Laittaa miettimään elämän tarkoitusta ja paljon muutakin.
Jospa lyijynharmaa kukka laulaisi unien sirpaleet satulinnuiksi, sai pohtimaan hieno.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot