Suuri työ

Runoilija Riepurukka

mies
Julkaistu:
72
Liittynyt: 30.10.2023
Viimeksi paikalla: 16.6.2024 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Opettelen vieläkin hellimään paperia,
kivetyksiä,
jotka eivät ole tunteneet
käytettyjen neulojen pistoja.

Joskus laulu ojentuu minua kohti
ilman suuria fanfaareja
viisi tähteä lippaassaan

toisinaan antautuu häpeillen,
luopuu perspektiivistään, sielustaan.

Minulle huumori on marraskuisen auringon tunnustaminen,
rakkaus omien pelkojen syöttämistä, pukemista.
Mutta kasvot vaihtuvat päivittäin.
Kieltä en aina ymmärrä
eikä minulla ole selkeää uskonkappaletta, metodia.

Minulla on luonnon tarjoama virityskuva, aparaatti sen takana.

Toksinen sisu, viidakon lait ja hallituksen sakset.
Niitä koetan päästä nokkimaan.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

miten näillä vehkeillä piirretään? aikuisten oikeesti  -  ****  <---- nimettäköön nuo nyt Ruusukkeiksi

 
Huumori todellakin kuuluu elämään, minkälainen kenellekin sopii.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot