Silloin kun elämäni oli vielä elämä

Runoilija Minävainminä

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.4.2023
Viimeksi paikalla: 28.4.2023 23:18

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Muistatko,
Koskaan mitä teit?

Ja sanoit,
Silloin kun elämäni oli vielä elämä?

Ja asiat,
Joita et tehnyt etkä sanonut 

yli puolet,
elämästäni on kulunut 

Ja sinä,
tiesit koko ajan

Näit,
koko ajan

Etkä sinä silti,
Tehnyt yhtään mitään

Silloin,
Kun minä todella tarvitsin sinua

etkä koskaan,
Sen jälkeenkään kyllä

Joskus mietin,
miten sinä pystyt elämään sen kanssa?

Miten selitit  itsellesi,
Että et ole tehnyt mitään väärää?

Tajuatko edes,
Mitä sinä teit minun elämälläni?

Me emme koskaan,
puhu esimerkiksi siitä

Että tänään,
Minä haluan enemmän kuin ikinä

Minä haluan,
Koko minun elämäni takaisin 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti elämä vielä antaa paljon kaikenlaista iloa.
 

Käyttäjän kaikki runot