Nimetön

Runoilija hendu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se on rakkautta, kun katsoo jonkun silmiin, ja näkee kaiken mitä tarvitsee.
 

sä sanoit usein kuinka sä tykkäät
sinisilmäsenä mä vielä uskoin kaiken
sä sanoit jällee niit lausei
mist ennen oisin ollu otettu
nyt sun sanas ei tuntunu missää
niil ei ollu merkityst

tosiasias vaa nauroitte porukas mulle
sanoit kaikille ," toi on se huora,
mitä se oikee luulee"

sä olit koulukiusattu
ja mä puolustin sua
vaik tiesin mite aina haukuit mua
" se ei oo tehny sulle mitää,
anna sen olla" mä sanoin usein.

sekää ei merkannu sulle mitää
olit vaa ku oisin ilmaa
kunnes taas kuulin
" oikeesti, mä tykkään susta"

käänsin selkäni
kaveris tuli
"toi on se huora,
mitä se oikee luulee"
taas ne sanat tuli sieltä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hendu Nimetön 12.7.2015 0 Runo
hendu kyyneleet 15.11.2014 0 Runo
hendu Nimetön 11.8.2014 0 Runo
hendu Nimetön 11.8.2014 0 Runo
hendu Nimetön 11.8.2014 0 Runo
hendu pienen hetken 6.8.2014 1 Runo
hendu älä luovuta 29.7.2014 0 Runo
hendu älä lähde 28.7.2014 0 Runo
hendu eteenpäin 27.7.2014 0 Runo
hendu Nimetön 24.7.2014 0 Runo