Nimetön

Runoilija hendu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se on rakkautta, kun katsoo jonkun silmiin, ja näkee kaiken mitä tarvitsee.
 

mullon nii paha olo
voisin oksentaa
en tie mist se johtuu
jokin saa sen kuitenki aikaa

mä en pysty olee normaali
pakko vaa vetää roolii
sun takiis koitan
sen kaiken kestää

olla muka nnii vahva
vaik oikeesti oon heikko
olla nii ilonen
vaik oikeesti haluisin vaa itkee

jos koitan selittää
et sä tajuu
liian vaikeeta tää
oishase pitäny ymmärtää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hendu Nimetön 12.7.2015 0 Runo
hendu kyyneleet 15.11.2014 0 Runo
hendu Nimetön 11.8.2014 0 Runo
hendu Nimetön 11.8.2014 0 Runo
hendu Nimetön 11.8.2014 0 Runo
hendu pienen hetken 6.8.2014 1 Runo
hendu älä luovuta 29.7.2014 0 Runo
hendu älä lähde 28.7.2014 0 Runo
hendu eteenpäin 27.7.2014 0 Runo
hendu Nimetön 24.7.2014 0 Runo