Havina

Runoilija Lentojätkä

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 6.3.2023
Viimeksi paikalla: 8.3.2023 9:43

Asuinpaikka: Pohjois-Savo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Havisee lehdet haavan, rauhattomia lie,
havinallaan jätkän murheen vie.
Jätkän murheet pienet suuret,
ken ne havinan keskeltä kuulevi.
Havisee haapa, havisee jätkä, 
kaunis hetki hiljaisen havinan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitat🌟🌸 Tervetuloa tänne sivustolle 🌸🌸
Kerrassaan upeaa, suorastaan "historian lehtien havinaa".
Herkkää havinaa... haapa punastelee keväällä ja syksyllä. Ujouttaanko?
 

Käyttäjän kaikki runot