Lähellä

Runoilija anja.tuomi

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 21.3.2024 15:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Läheltä  minä  seurasin
elämää ja kuolemaa 
Läheltä katsoin sinua
mutta en sinuun yltänyt
Kuolema kulki ohitseni          
kuitenkin koskettamatta 
Jättäen mullan tuoksun
osaksi minua

Olen
chephais
Eivät ole vielä onnistuneet saamaan henkeä pois
minusta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa suureen suruusi, jokainen lähtee aikanaan.
 

Käyttäjän kaikki runot