Slummilapset

Runoilija anja.tuomi

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 21.3.2024 15:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Teenkö sinulle runon elämästä
kerronko slummilapsista
Pienestä leivästä
jonka sisälle oli leivottu suuri kivi
Tai pelosta
joka nukuttiin pois
Tai viinistä
joka oli kuin lupaus paremmasta helvetistä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista kerrontaa, mutta totta aivan liian monelle.
 

Käyttäjän kaikki runot