Minä muistan

Runoilija Pikku-Miranda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille;
niille jotka koulutti musta vahvemman,
ja niille jotka autto mua kestämään sen koulutuksen.

Soita, tekstaa, mesetä tai jätä kommentti. Piristä mun päivää :)
 

Minä muistan sinut
enkä vieläkään tahdo uskoa
se päättyi niin.

Minä muistan, kuinka olit suloinen
kuinka välitit
kuinka sait minut tuntemaan itseni erityiseksi.

Minä muistan meidät
miten se tuntui hyvältä
ja niin oikealta

Enkä muista enää,
miksi emme ole yhdessä
mikä meni vikaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot