Nimetön

Runoilija Pikku-Miranda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille;
niille jotka koulutti musta vahvemman,
ja niille jotka autto mua kestämään sen koulutuksen.

Soita, tekstaa, mesetä tai jätä kommentti. Piristä mun päivää :)
 

hiivit hiljaa selkäni taa
kuin kissan tassut karvalankamatolla
puhallat korvaani
syksyn kirpeän raikas tuuli

kiedot kätesi ympärilleni
ja pussaat poskelle
kuiskaat sanoja joista en saa selvää
silti niistä huokuu se jokin
mikä saa kylmät väreet iholleni
hymyn huulilleni
kyyneleet suljettujen silmäluomieni taa

tunnen itseni täydeksi
täydelliseksi

käännyn,
ja olet poissa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot