Nimetön

Runoilija Pikku-Miranda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille;
niille jotka koulutti musta vahvemman,
ja niille jotka autto mua kestämään sen koulutuksen.

Soita, tekstaa, mesetä tai jätä kommentti. Piristä mun päivää :)
 

Jos minulta tänään kysyttäisiin;

Jos tapaisin sinut kadulla,
sinä anoisit anteeksiantoa,
lupaisit olla parempi,
olisit kokonaan minun.

Antaisinko anteeksi,
haluaisinko suudella,
painautua vartaloasi vasten,
koskettaa hiuksiasi,
aistia tuoksusi,
palata takaisin?

Voisin ensimmäistä kertaa vastata rehellisesti:
en.
Olen vahvempi ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot