Punaiset silmät

Runoilija Ajatuksen juoksu

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.12.2022
Viimeksi paikalla: 22.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1980

 
Istun huoneessani
Punaiset silmät
Käytän konetta
Yritän unohtaa
Aivot eivät halua
Muistan kaiken
Alkaa sataa
Aivot ovat kuin radio
Satunnaista ääntä
Tulee mieleen punainen meri
Punaisen meren värjäsi poika
Kelvoton poika
Ja kaikki tämä
Alkoi piimästä
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

On asioita, joita ei vaan pysty unohtamaan. 
Laittaa tosiaankin miettimään, mistä voisi olla kyse.
 

Käyttäjän kaikki runot