Elämän pelko

Runoilija Ajatuksen juoksu

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.12.2022
Viimeksi paikalla: 22.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1980

 

Lintujen laulua
veden liplatusta
tuulen huminaa

Ainoa paikka
Missä pelkään
elämää

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Meillä jokaisella on pelkomme. 
Jos uskaltautuisi pelkojaan kohti, tulisiko se satakertaisesti takaisin tavalla tai toisella? 
Luonto on arvaamaton, mutta kaunis.
Ehkä siellä kuitenkin on hyvä kokeilla,
miten lämmin on auringon lämmittämä kivi,
kuulla lintujen viserrystä ja ihailla
sinivuokon kauneutta.
Ulos vain ja haaveilemaan rantakivelle.
Ei kannata pelätä elämää, eikä sen puoleen kuolemaakaan.
 

Käyttäjän kaikki runot