Levottomat

Runoilija Sanna S

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.12.2022
Viimeksi paikalla: 16.3.2024 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kohtaan yön rauhattoman
Sieluni keuhkot
hengittävät läsnäoloasi
aistin ilmassa jotain värähtelevää
se taittaa todellisuuden uuteen muotoon
upottaa mielen kaikkea dominoivaan voimaan
alistun
 
-Sanna
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tuntemuksia varmasti monelle, niin pitääkin olla.
🥰
 

Käyttäjän kaikki runot