Kaipuun vaate

Runoilija Sanna S

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.12.2022
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 15:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
huutoni hukkuu kaivon likaveden pinnan alle
pyyntöni tukahtuu tiheään ilmaan

jos kuulisit minut, 
saapuisitko?

ja

irrottaisitko kaipuun kiristävät kädet kaulaltani

antaisitko happea sydämelleni huulillasi

riisuisitko tuskani yltäni kuin vaatteeni

-Sanna
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi tuska on huuto jonka kuulin...
voisinpa antaa apua ja lohduttaa.
Kyllä hän, jolle runosi kirjoitit, tulee
riisumaan kaipuusi vaatteen, halaa
ja antaa rakkautesi, uskon sen.
💝💝💝💝💝💝🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Toivottavasti lopulta helpottaa, meitä kaikkia.
Toivotaan💝💝
 

Käyttäjän kaikki runot